Entrevista a Júlia Vega en el podcast Las Moradas de Ciutat de Mèxic

El 8 de març de 2023, en el Dia Internacional de les Dones, Carolina Damián de Las Moradas entrevista a Júlia Vega, sòcia fundadora d’Almena Cooperativa Feminista, durant l’estada de la nostra companya en el territori mexicà:

“Va ser un honor arribar a FOCA de manera casual, gràcies a un missatge vostre, per a conèixer el treball valuosíssim que feu des de Chiapas. Una oportunitat per a pensar juntes sobre quines qüestions podíem, en contacte amb vosaltres, construir per al territori català. Les migracions ens afecten a totes i el model d’acollida de FOCA està sent un referent per a replicar a Catalunya”.

“No és el mateix migrar per a una dona que per a un home. A ella se li afegeixen una sèrie de qüestions relacionades amb el fet de ser dona, de migrar amb les filles i fills, etc. Sumat al fet que les acollides tenen poc d’acollidores”.

“És un honor poder obrir camins d’oportunitats i de canvi, juntes”.

Las Moradas és un podcast de Formación y Capacitación (FOCA A. C.) que se centra en les àrees de migració i salut reproductiva amb perspectiva de gènere.

 

Escolta aquí el podcast:

Compartir

També pot interessar-te