Fòrum de les ONG del CSW68

Enfront de les noves polítiques nacionals, europees i globals dirigides a les migracions, que agreugen la difícil situació d’organitzacions de dones migrades o que treballen temes d’antiracisme, Almena Cooperativa Feminista, Creación Positiva, FOCA i APROSUVI, ens posicionem recordant que seguirem:

  • Defensant el dret de les dones que migren davant les amenaces a la sostenibilitat de les nostres vides i la defensa dels nostres drets.
  • Exigint la dotació de recursos per als qui treballen per migracions lliures de violències masclistes.

Recordem que moltes entitats feministes no tenen finançament, un fet greu i estructural que el Consell Nacional de les Dones (CNDC) va voler traslladar i posar sobre la taula durant el Fòrum de les ONG del CSW68. En concret, les companyes de Metzineres, Calala Fondo de Mujeres, L’Associació de Drets Sexuals i Reproductius i la Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere van ser les que van generar aquest discurs defensant l’economia amb perspectiva feminista i l’autonomia econòmica en nom de totes. A la vegada, van recordar quelcom fonamental: Les entitats i defensores de drets som essencials per a la democràcia. Per això: Recursos per a qui treballa per migracions lliures de violències!

Des d”Acollides Feministes’ continuarem fent costat a les companyes que treballen a la frontera Mèxic – Guatemala. Per a això, exigim i necessitem més finançament, més recursos i més escolta de les nostres demandes.

És una responsabilitat col·lectiva fer possibles les #AcollidesFeministes.

Compartir

També pot interessar-te